asiguratorul nr.1

Asigurarea de sănătate
pentru angajați

de ce

Știm cât de important este ca echipa ta să se simtă protejată în cazul unui eveniment medical neprevăzut, care ar putea avea impact major atât din punct de vedere personal, dar și profesional.

Îți oferim cel mai valoros beneficiu extrasalarial care te ajută să ai grijă de sănătatea angajaților și ai avantaje fiscale în limita a 400 euro, adică echivalentul a 2.000 lei pe an, pentru fiecare membru.

Avantajele asigurării de sănătate

pentru ANGAJATOR

ico
Oferi prioritate angajaților la serviciile medicale necesare indiferent de gravitatea bolii cu care se confruntă și de costurile implicate.
ico
Ai flexibilitate în alegerea celui mai potrivit plan de asigurare pentru echipa ta.
ico
Ai angajați performanți și productivi, crești angajamentul și promovezi o cultură în care sănătatea este protejată.

pentru ANGAJAT

ico
Ai servicii medicale chiar de la primul simptom al unei boli: investigații, controale, tratamente, spitalizare, intervenții chirurgicale, recuperare. Adică, toate serviciile medicale de care ai nevoie.
ico
Ai prioritate în orice rețea privată din România fără timp de așteptare și acces la clinici de top din Uniunea Europeană și Turcia, în cazul unui eveniment medical neprevăzut.
ico
Ai 3 opțiuni prin care îți sunt acoperite costurile serviciilor medicale, pentru a scăpa de presiunea financiară și emoțională asupra ta și a echipei. Vezi detalii
ce ofera asigurarea

Ce oferă o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA?

Servicii în ambulatoriu
Spitalizare
Intervenții chirurgicale
Acoperire pentru cancer
Acoperire pentru boli grave
A doua opinie medicală
Telemedicină
Control preventiv
Monitorizare sarcină
Naștere
Consultații psihologice
Servicii stomatologice

Asigurarea de sănătate de la SIGNAL IDUNA este soluția potrivită pentru orice dimensiune și tip de companie, putând fi extinsă și asupra membrilor familiei (dependenți).

Pachetul de beneficii poate fi personalizat, costul fiind calculat în funcție de nevoile specifice și de dimensiunea companiei, însă poți opta și pentru un plan de asigurare cu primă fixă, începând de la:

de ce