Asigurare de sănătate pentru spitalizare
Și
dacă...
...spitalizarea nu ar fi un motiv de îngrijorare ?
Ce îți oferă asigurarea de sănătate pentru spitalizare de la SIGNAL IDUNA?

Take Care este garantul tău pentru siguranță și confort în caz de spitalizare. Te asigurăm că în situațiile neprevăzute care presupun spitalizare sau intervenții chirurgicale ai protecție financiară prin acoperirea costurilor serviciilor medicale necesare, recomandate de medicul specialist pe toată durata spitalizării, inclusiv vizitele medicale necesare înainte și după o intervenție chirurgicală. Este important să te simți bine, chiar dacă ai o problemă medicală de rezolvat...

Acces extins

Tu alegi cel mai potrivit spital pentru tine și nevoile tale, iar SIGNAL IDUNA achită factura. Cu asigurarea de sănătate Take Care cu acoperire pentru spitalizare și intervenții chirurgicale, beneficiezi de decontare directă în rețeaua Mediqa Net, cu peste 1200 de clinici și spitale private la nivel național.

Suport specializat prin consultant medical dedicat

Ai o persoană dedicată pentru ghidaj și suport în perioada spitalizării și pentru optimizarea costurilor pe toată durata accesării asigurării private de sănătate de la SIGNAL IDUNA.

Ce îți poate acoperi asigurarea de sănătate
pentru spitalizare de la SIGNAL IDUNA?
Servicii medicale pe durata spitalizării

Acoperim toate serviciile medicale necesare și recomandate de medicul specialist pe durata spitalizării, inclusiv medicația, dispozitivele medicale și chiar consultațiile necesare înainte și după intervenția chirurgicală.

Indemnizație zilnică de spitalizare

În cazul în care optezi pentru spitalizare într-un spital public, îți oferim o indemnizație zilnică de 500 lei, pentru a putea înfrunta neprevăzutul cu succes.

A doua opinie medicală

Dacă ai îndoieli în privința diagnosticului, poți solicita simplu și rapid o a doua opinie medicală furnizată de experți medicali internaționali de top, care îți vor revizui atât diagnosticul cât și planul de tratament, pe baza documentelor medicale existente.

Cu ce îți venim
în ajutor
Suport non-stop

Call Center disponibil 24/7

Acoperiri extinse

Ne ocupăm noi de grijile tale medicale pentru ca tu să fii bine

Aplicație gratuită pentru mobil & web

Administrezi ușor asigurarea prin Signal Care Assistant

Consultant medical dedicat

Te ajutăm să iei deciziile potrivite și să parcurgi ușor toate etapele necesare

Descarcă aplicația
Signal Care Assistant
cumpără direct asigurarea dorită și gestionează rapid serviciile și beneficiile oferite.
Contact
Interesat de:

Astăzi, la SIGNAL IDUNA România, unul dintre obiectivele noastre este să oferim clienților soluții de asigurare cu servicii optime.

Din experiența noastră, astfel de soluții se dezvoltă cel mai bine împreună cu partenerii și clienții, atunci când ajungi să cunoști și să înțelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale oamenilor cu care stai de vorbă.

Strategia noastră răspunde cerințelor clienților de mai bine de 10 ani și suntem mândri să ne numim un partener de încredere, pe care te poți baza și cu care poți vorbi oricând ai nevoie.