Asigurare de sănătate pentru cancer
Și
dacă...
...ai vedea viața în roz chiar și în cazul diagnosticului de cancer?
Ce îți oferă asigurarea de sănătate pentru cancer de la SIGNAL IDUNA?

Vital Care este aliatul tău în depășirea cu succes a unui moment de cumpănă din viața ta. Te asigurăm că în cazul unui diagnostic de cancer, consultantul medical dedicat cazului tău te ghidează prin toate etapele ca să ajungi rapid și eficient la cele mai potrivite soluții de tratament. Vindecarea începe cu siguranță și încredere!

Acces extins

Tu alegi clinica sau spitalul potrivit pentru tine și nevoile tale, iar SIGNAL IDUNA achită factura. Cu asigurarea de sănătate Vital Care cu acoperire pentru cancer, beneficiezi de decontare directă pentru investigații medicale, tratament sau intervenții chirurgicale în rețeaua Mediqa Net, cu peste 1200 de clinici și spitale private la nivel național.

Suport specializat prin consultant medical dedicat

Nu ești niciodată singur într-o astfel de luptă. Ai o persoană dedicată care îți oferă suport și ghidaj pe durata tratamentului și te ajută să accesezi programele naționale de oncologie.

Ce îți poate acoperi asigurarea de sănătate
pentru cancer de la SIGNAL IDUNA?
Servicii medicale și non-medicale indiferent de stadiu

Acoperim toate serviciile medicale încă din faza incipientă, pentru ca tu să fii bine. Îți suntem alături pentru cheltuieli cu servicii medicale precum monitorizare, chimioterapie, investigații de imagistică avansată, intervenții chirurgicale, recuperare medicală și alte servicii non-medicale. Acoperim și tratamente alternative și terapii complementare, pentru ca tu și cei dragi să puteți avea, pe cât posibil, o viață normală.

A doua opinie medicală

Dacă ai îndoieli în privința diagnosticului, poți solicita simplu și rapid o a doua opinie medicală furnizată de experți medicali internaționali de top, care îți vor revizui atât diagnosticul cât și planul de tratament, pe baza documentelor medicale existente.

Chirurgie plastică reconstructivă

Ai sprijinul nostru și pentru costurile intervențiilor chirurgicale de care ai nevoie pentru refacerea funcțiilor sau pentru a îmbunătăți aspectul corpului în urma bolii și a tratamentului.

Cu ce îți venim
în ajutor
Suport non-stop

Call Center disponibil 24/7

Acoperiri extinse

Te ajutăm să lupți cu unul dintre cele mai dificile diagnostice

Aplicație gratuită pentru mobil & web

Administrezi ușor asigurarea prin Signal Care Assistant

Consultant medical dedicat

Te ajutăm să iei deciziile potrivite și să parcurgi ușor toate etapele necesare 

Descarcă aplicația
Signal Care Assistant
cumpără direct asigurarea dorită și gestionează rapid serviciile și beneficiile oferite.
Contact
Interesat de:

Astăzi, la SIGNAL IDUNA România, unul dintre obiectivele noastre este să oferim clienților soluții de asigurare cu servicii optime.

Din experiența noastră, astfel de soluții se dezvoltă cel mai bine împreună cu partenerii și clienții, atunci când ajungi să cunoști și să înțelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale oamenilor cu care stai de vorbă.

Strategia noastră răspunde cerințelor clienților de mai bine de 10 ani și suntem mândri să ne numim un partener de încredere, pe care te poți baza și cu care poți vorbi oricând ai nevoie.