asiguratorul nr.1

Asigurarea de sănătate
pentru angajați

de ce

Știm cât de important este ca echipa ta să se simtă protejată în cazul unui eveniment medical neprevăzut, care ar putea avea impact major atât din punct de vedere personal, dar și profesional.

Îți oferim cel mai valoros beneficiu extrasalarial care te ajută să ai grijă de sănătatea angajaților și ai avantaje fiscale de până la 400 euro, adică echivalentul a 2.000 lei pe an, pentru fiecare membru.

În plus, îți punem la dispoziție o nouă opțiune pentru asigurările de sănătate de grup – coplata – care permite construirea pachetului de servicii medicale acoperite la nevoile specifice ale echipei tale, indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al companiei.

Opțiunea de coplată, la fel ca și cea de franșiză, permite extinderea cu acoperire pentru servicii variate a acoperirilor asigurării de sănătate, fără creșterea semnificativă a cheltuielilor pentru companie.

Avantajele asigurării de sănătate

pentru ANGAJATOR

ico
Oferi prioritate angajaților la serviciile medicale necesare indiferent de gravitatea bolii cu care se confruntă și de costurile implicate.
ico
Ai flexibilitate în alegerea celui mai potrivit plan de asigurare pentru echipa ta.
ico
Ai angajați performanți și productivi, crești angajamentul și promovezi o cultură în care sănătatea este protejată.

pentru ANGAJAT

ico
Are servicii medicale chiar de la primul simptom al unei boli: investigații, controale, tratamente, spitalizare, intervenții chirurgicale, recuperare. Adică, toate serviciile medicale de care are nevoie.
ico
Are prioritate în orice rețea privată din România fără timp de așteptare și acces la clinici de top din Uniunea Europeană și Turcia, în cazul unui eveniment medical neprevăzut.
ico
Are 3 opțiuni prin care îi sunt acoperite costurile serviciilor medicale, pentru a scăpa de presiunea financiară și emoțională asupra lui și a echipei. Vezi detalii

prin opțiunile suplimentare
COPLATĂ și FRANȘIZĂ

ANGAJATOR

ico
Ai flexibilitate în alegerea procentului de coplată - 10%, 15%, 25% sau 35%.
ico
Ai predictibilitate și optimizezi bugetele alocate pentru beneficiile extrasalariale.
ico
Poți extinde acoperirea și către membrii familiei angajaților tăi.

ANGAJAT

ico
Beneficiază de pachete de asigurare cu acoperire pentru servicii variate.
ico
Achită doar un procent redus din valoarea costurilor serviciilor medicale, la tarife preferențiale.
ico
Are acces rapid, prin decontare directă, la numeroși furnizori medicali privați.
ce ofera asigurarea

Ce oferă o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA?

Servicii în ambulatoriu
Spitalizare
Intervenții chirurgicale
Acoperire pentru cancer
Acoperire pentru boli grave
A doua opinie medicală
Telemedicină
Control preventiv
Monitorizare sarcină
Naștere
Consultații psihologice
Servicii stomatologice

Asigurarea de sănătate de la SIGNAL IDUNA este soluția potrivită pentru orice dimensiune și tip de companie, putând fi extinsă și asupra membrilor familiei (dependenți).

Pachetul de beneficii poate fi personalizat, costul fiind calculat în funcție de nevoile specifice și de dimensiunea companiei, însă poți opta și pentru un plan de asigurare cu primă fixă, începând de la:

de ce