stamp
Boala
nu alege!
Dar tu, DA.
Tu poți alege protecția TAKE CARE în caz de spitalizare.
stamp

Nu ne place să vorbim despre spitalizare. Pe bună dreptate! Dar e mai ușor să vorbești decât să fii luat prin surprindere de un eveniment medical neprevăzut. Așa că vorbim deschis.
Asigurarea Take Care te protejează în caz de spitalizare.

img

Îngrijirea sănătății în România

Capacitatea limitată a sistemului de sănătate public de a oferi tratamente adecvate și în timp util, se reflectă în procentul ridicat (40%) al costurilor suportate de români cu serviciile de spitalizare, fără însă a beneficia integral de acestea. *

img

În România,

• asistența medicală ambulatorie este gratuită, cu câteva excepții importante: deși sistemul de asigurări de sănătate acoperă un pachet cuprinzător de prestații, inclusiv asistență primară și majoritatea medicamentelor, pacienții trebuie să plătească o parte din costul medicamentelor în sistem ambulator - între 10 și 80%*

•pacienții se adresează serviciilor de urgență din spitale (chiar și în situații care nu sunt urgente), evitând complet asistența medicală primară oferită de medicii de familie.

*potrivit studiului - România: Profilului Sănătății în 2021

Serviciile de spitalizare din
sistemul public de sănătate sunt
utilizate excesiv și duc la cheltuieli
ridicate pentru pacienți.

• 4 din 10 români sunt mai interesați în 2022 de cumpărarea unei asigurări private de sănătate**

• top 3 servicii pentru care românii sunt dispuși să plătească suplimentar sunt: intervenții chirurgicale (79%), recuperare medicală (77%) și spitalizare (76%)**

**potrivit celei mai noi ediții a Barometrului UNSAR – IRES privind Percepția riscului și cultura asigurărilor din România. https://unsar.ro/comunicate-de-presa/romanii-din-ce-in-ce-mai-interesati-sa-isi-asigure-sanatatea.html

Asistența medicală ambulatorie este gratuită, cu câteva excepții importante!

• Deși sistemul de asigurări de sănătate acoperă un pachet cuprinzător de prestații, inclusiv asistență primară și majoritatea medicamentelor, pacienții trebuie să plătească o parte din costul medicamentelor în sistem ambulator: între 10 și 80%.

• Serviciile de reabilitare medicală și serviciile spitalicești se achită de pacienții ambulatori în proporție de 35% pentru fiecare episod de îngrijire în cazul reabilitării.

• Medicii de familie (cu rol de filtrare a pacienților prin acordare de asistență medicală primară) sunt insuficienți, iar sistemul este concentrat pe spitale, cu cheltuieli ridicate.

img

Și dacă… ai avea
sprijin garantat pe toată perioada spitalizării?

Un eveniment medical neprevăzut care implică spitalizare sau intervenții chirurgicale, te poate destabiliza nu doar din punct de vedere al sănătății, ci și financiar. De aceea, este esențial să mai ai pe cineva alături.

Costurile pe care o persoană cu hernie de disc lombară trebuie să le suporte pentru o intervenție chirurgicală într-o clinică privată, se ridică în medie la 15.000 lei, perioada de recuperare a sănătății fiind de la 6 luni până la 1 an. În cazul în care pacientul optează pentru un spital de stat, costul procedurii este suportat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Cu toate acestea, pot apărea cheltuieli suplimentare pe care va trebui să le acopere din fonduri proprii.

Cu o asigurare privată de sănătate, pornind de la 100 lei pe lună, tu alegi clinica sau spitalul potrivit pentru tine și nevoile tale și beneficiezi de investigații medicale, tratament sau intervenții chirurgicale oriunde în România.

În plus, primești indemnizație zilnică de spitalizare de 500 lei în spitalele publice și ai acoperire pentru vizite medicale necesare înainte și după o intervenție chirurgicală, serviciul a doua opinie medicală și chiar servicii hoteliere pentru un însoțitor.

img

Beneficiază de îngrijirea de care ai nevoie în caz de spitalizare și intervenții chirurgicale fără să ai grija costurilor sau a condițiilor de tratament!

Cu asigurarea privată Take Care, nu te mai gândești la costuri și te concentrezi doar pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, sănătatea! Ai acces în orice spital, clinică și laborator medical din România.

În plus, ai alături un consultant medical dedicat care se asigură că primești cele mai bune recomandări și te ajută să parcurgi simplu și ușor toate etapele procesului de spitalizare.

Știm că...

• Serviciile de spitalizare, intervențiile chirurgicale și tratamentele nu sunt acoperite integral de sistemul public de sănătate.

• Cheltuielile cu spitalizarea și intervențiile chirurgicale pot destabiliza bugetul întregii familii.

• Prezența cuiva drag alături de tine în perioada spitalizării este necesară pentru o recuperare rapidă.

Asigurarea de sănătate Take Care îți oferă...

• Acoperire pentru servicii medicale necesare și recomandate de medicul specialist pe durata spitalizării, inclusiv medicația, dispozitivele medicale și chiar consultațiile necesare înainte și după intervenția chirurgicală.

• Indemnizație zilnică de spitalizare de 500 de lei, în cazul în care optezi pentru spitalizare într-un spital public.

• Servicii hoteliere pentru un însoțitor, pentru că lucrul cel mai însemnat pentru starea ta de bine este să știi că nu ești singur!

img

Asigurarea privată de sănătate Take Care

Garantul tău pentru siguranță și confort în caz de spitalizare și intervenții chirurgicale. Ai protecție financiară prin acoperirea costurilor serviciilor medicale necesare recomandate de medicul specialist.

Cu o asigurare privată de sănătate, pornind de la 100 lei pe lună, tu alegi clinica sau spitalul potrivit pentru tine și nevoile tale și beneficiezi de investigații medicale, tratament sau intervenții chirurgicale oriunde în România.

Este important să te simți bine, chiar dacă ai o problemă medicală de rezolvat.

img

Asigurarea privată de sănătate pas cu pas

Descarcă ghidul asigurării de sănătate privată și alege să fii acoperit!

Sprijin în caz de spitalizare, îmbolnăvire sau diagnosticare cu cancer

Descarcă aplicația
Signal Care Assistant
cumpără direct asigurarea dorită și gestionează rapid serviciile și beneficiile oferite.
Contact
Interesat de:

Astăzi, la SIGNAL IDUNA România, unul dintre obiectivele noastre este să oferim clienților soluții de asigurare cu servicii optime.

Din experiența noastră, astfel de soluții se dezvoltă cel mai bine împreună cu partenerii și clienții, atunci când ajungi să cunoști și să înțelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale oamenilor cu care stai de vorbă.

Strategia noastră răspunde cerințelor clienților de mai bine de 10 ani și suntem mândri să ne numim un partener de încredere, pe care te poți baza și cu care poți vorbi oricând ai nevoie.